Selecteer pagina

Every story I create,

Every story I create, creates me. I write to create myself.

Octavia E. Butler
Every story.

Elk verhaal dat ik schrijf zijn terug te vinden in de quotes, aanbevelingen, projecten en inspiratie.

Op de homepage heb ik nu van alles staan. De uitgelichte artikelen staan bovenaan en direct daaronder worden de projecten per groep categorieen weergegeven. Met deze quote omschrijf ik precies waar ik sta en wat ik doe.

 

 

Waarom ik vertel

Door te vertellen over mijn creaties maak ik inzichtelijk wat ik leuk vindt om te doen. Ik hoop dat ik nog een behoorlijke poos de inspiratie heb om te schrijven. Want door het schrijven leer ik ook veel bij en ik hoop nog zo veel te kunnen leren.

En nu verder

Met deze quote is het laatste blok op de homepage ingevuld. Natuurlijk zullen er in de toekomst meer onderdelen bij komen. Maar voor het moment is dit genoeg. De puntjes kunnen op de i gezet worden en hopelijk blijf jij meekijken.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pin It on Pinterest