Selecteer pagina

365.Sharon op social media

Social media logo 365.sharon
Social media, nu gelinkt, volg jij ons al?

Op social media ben ik ook actief, althans ik heb de profielen eens aangemaakt ;). Al deze sociale netwerken zijn nu gelinkt aan 365.sharon. Je kunt deze kanalen herkenen aan het ‘power’ logo

intergratie

Social media is ook in de website geïntegreerd. Op veel sociale netwerken is 365.sharon te volgen. Dit is zichtbaar aan de rechterkant op de computer en aan de onderkant op tablets en mobiele telefoon. Zichtbaar onder de kop Follow us. Bij de berichten komt er op de computer zelfs een module tevoorschijn waardoor de berichten gemakkelijk gedeeld kunnen worden.

365.Sharon op Social media
Stefan van Dijk op Social media
Social media, hoe bereik je een doelgroep?

Wij zetten allemaal behoorlijk wat informatie op de verschillende social media. Bij het aanmaken van dit bericht kwam ik er ook weer achter dat ik met sharon en cre83d best veel profielen heb aangemaakt. Deze zijn nu overgezet naar 365.sharon.

Voor 365.Sharon ben ik te vinden op Facebook, Twitter, LinkedIn en Google plus. Het video materiaal van 365.sharon vindt je terug op Youtube en Vimeo.

Zodra de website vorm heeft gekregen zal ik deze kanalen ook gebruiken om nieuw werk op te publiceren. Hoe dit vorm gaat krijgen is nog een tweede vraag gezien Facebook en Twitter in het verleden een grote groep mensen heeft bereikt buiten Nederland.

In ieder geval zullen al deze kanalen gebruikt worden omdat iedereen zijn eigen favoriet heeft. Ik gebruik Buffer om berichten te laten plaatsen op de verschillende kanalen dit maakt het voor mij een stuk gemakkelijker om een zo groot mogelijke gebruikersgroep te bereiken. Niet belangrijk, maar dat is toch een beetje het doel van social media.

Social media, persoonlijk gebruik?

Wil je me privé volgen dan kan ik je bij deze aangeven dat ik niet veel plaats. Dit kan natuurlijk altijd veranderen in de toekomst maar ik denk dat ik het in eerste instantie maar gewoon bij mijn blog houd, dat heb ik namelijk helemaal zelf in de hand en vind ik een stuk leuker om te doen.

Mocht je toch contact willen maken via social media dan ben ik te vinden op Facebook, Twitter, LinkedIn en Google plus als zijne sociale netwerk.

Op pinterest, LinkedIn en Houzz ben ik ook te vinden onder mijn eigen naam maar deze zal ik gebruiken voor zowel mezelf als 365.Sharon wat ik eigenlijk ook ben 😉

Zodra de blog vorm heeft gekregen zal ik deze laatste twee kanalen ook gebruiken om nieuw werk of inspiratie op weer te geven.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pin It on Pinterest