Selecteer pagina

Test mijn site

mobiel-vriendelijkheidstest

Ontdek hoe goed deze site werkt op zowel mobiel als desktop.

Test mijn site

‘test mijn site’ is het eerste wat ik te zien kreeg van Google. Waarom? omdat 365.sharon.life goedkeuring heeft gekregen van Google. AdSense is nu toegestaan. Zodoende heb ik dat nu toegepast op de video’s in youtube. Maar op de website is het natuurlijk ook mogelijk. Op zoek naar hoe dit ge├»mplementeerd moet worden krijg je van google natuurlijk hulp aangeboden. Want hoe beter het voor mij werkt hoe beter het voor hunzelf is. Na een analyse van google ben ik er achter gekomen dat de site voor mobiel gebruik er goed uitziet. Altijd fijn om te horen. 97/100

Snelheid vs vormgeving

Hoe belangrijk is snelheid en de vormgeving van je site, Twee belangrijke aspecten die op de weegschaal gelegd moeten worden, maar is dat ook echt zo. Na analyse kom ik erachter dat de website zowel op mobiel als desktop slecht scoren qua snelheid. Tijd om het rapport op te vragen en door te nemen. Tijd voor leren en verbeteren.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pin It on Pinterest